Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
 1. #1
  Member
  Datum pristupanja
  24.12.2012.
  Poruke
  37

  Debljina i seksualnost

  Jedno vrijem sam razmišljala da li staviti ovu temu ili ne. Ipak,ljudi ne vole pričati niti o seksualnosti a ni o sovjoj debljini.

  Još uvijek nisam sigurna, ali mislim da je ovo jedino mjesto na svijetu, gdje mogu o ovome opušteno i iskreno razgovarati.

  Da li nas muči naš fizički izgled, tj. višak kilograma kad smo u krevetu s dragim. Koliko nas to sputava. Da li gasimo svijetlo i skrivamo se među pokrivačima. Ili bježimo od seksa, jer ne znamo kako da to izvedemo, a da on ne skuži koliki smo zapravo. Imaju li kilogrami zaista poguban utjecaj na seksualni život, a time i na cijelu vezu.

  Ne znam za vas, ali meni je inače nešto što volim, postalo mučno i užasavajuće. A da ne spominjem to da se nisam mogla uopće opustiti i uživati.

  Sad kako kg. idu prema dolje, stvari se poboljšavaju. Ali ne mogu a da se ne zapitam, koliku zapravo naša težina igra ulogu našim partnerima. Ja znam da je mom dragom u krevetu više smetala moja ukočenost i restrikcije (poput ugašenog svjetla) nego moj izgled.

  A izvan kreveta bi mi znao prigovoriti, rijetko, ali dovoljno da me psihički dotuče i odvede do još jednog emocionalnog pražnjenja frižidera. Da li debljanje automatski vuče za sobom i manjak samopoštovanja, a time i manjak njege u smislu (izrast na kosi, rijeđe depiliranje i sl.). Kod mene se obično to događalo nakon poroda. Totalno zapostaviti sebe je još lakše kad imaš malu bebu.

 2. #2
  Senior Member
  Datum pristupanja
  07.12.2012.
  Poruke
  170
  Ja sam stvarno 2-3 godine bila puno deblja nego je to za mene prihvatiljivo i poželjno. Al jbg, imala sam druge probleme, krizu i nije mi bilo lako. Još sam se udebljala i smetalo me, je. Al sam i tad imala tipove sportaše koji su bili super građe i nekad bi se pitala kaj vide u meni. Naravno da je svjetlo ugašeno uvijek iako mislim da nije to niti do kila, mislim da je curama svejedno tak lakše, ne kaže se uzalud da je tama prijateljica intime. Nekako ja sazrijevam i slažem dojmove pa mi bude jasnije da je stvarno istina da osoba kojoj se sviđaš i stalo joj je do tebe, nema nikakve probleme u vezi s tobom, a najmanje onoj u kilaži i to bi nam uvijek trebalo biti na pameti.

 3. #3
  Junior Member Lotta avatar
  Datum pristupanja
  30.10.2012.
  Poruke
  25
  Mislim da je tu ključno povjerenje kod partnera. To je usko povezano sa razinom samopouzdanja, a na koncu i sa seksualnosti.

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove