Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
 1. #1
  Senior Member Jadranka avatar
  Datum pristupanja
  12.11.2012.
  Poruke
  100

  Kako se ne udebljati nakon prestanka pušenja??

  Namjeravam uskoro prestati pušiti a bojim se da bi se mogla lako udebljati kada krenem sa odvikavanjem. Inače sam pušila skoro kutiju dnevno pa sam stvarno navikla držati nešto po rukama a mislim da bi to sad mogla zamijeniti hranom.
  Ako neko ima iskustva kod prestanka pušenja puno bi mi značilo.

 2. #2
  Senior Member
  Datum pristupanja
  07.12.2012.
  Poruke
  170
  A ja sam nažalost počela pušiti da bi smršavila. :P Užas, ma ne pušim baš bude to 5 cigareta dnevno, al ne osjećam se dobro zbog toga i mislim to skroz izbaciti sad, ne treba mi to. Čitala sam da potreba za cigaretom nije nikad duža od tri minute, e te tri minute treba misliti punom silom o zdravlju, o sebi, popiti vode, oprati zuve, staviti žvakaću i izdržati!

 3. #3
  Member Mira avatar
  Datum pristupanja
  12.11.2012.
  Poruke
  43
  Moja sestra se isto odvikavala od pušenja. Ona je koristila onu E-cigaretu. Jeste to probali? Ona je uspjela s time. Prvo je pušila nju da se makne s cigareta, a s nje se onda puno lakše skinula nego s pravih cigareta...Prije toga je pušila 11 godina i to stvarno dosta, tako da sam baš jako sretna da je uspjela! Ta E-cigareta joj je pomogla da ne stavlja non stop u usta nešto od hrane tako da vjerujem da bi se puno više udebljala da nije išla tim putem. Ovako je dobila 3kg koji joj čak sada i dobro stoje jer se malo popunila u licu pa ne izgleda ispijeno.

 4. #4
  Senior Member Jadranka avatar
  Datum pristupanja
  12.11.2012.
  Poruke
  100
  Da, nakraju sam i ja prešla na njih i odgovaraju mi skroz!

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove