Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
 1. #1
  Member
  Datum pristupanja
  24.12.2012.
  Poruke
  37

  Čini li se i vama da je puno teže skinuti kile nego ih dobiti?

  Pod ovime ne mislim kako je lakše sjediti i ništa ne raditi pa se debljati, nego mislim na to da 2 tjedna discipline može biti uništeno u jednom danu. Jel još netko ima takva iskustva?

  Sinoć sam bila na zabavi sa kolegama, i mislila sam da sam zaslužila dan odmora od dijeta i treninga jer sam uspjela smršaviti 3 kilograma koliko sam i htjela.

  Tako sam otišla van..jela previše..probudila se ujutro i vratila natrag izgubljenih 3 kilograma koja san izgubila u prošla 2 tjedna. Kako je to moguće od jedne večere?

  Ne znam kako je to moguće, da to nije težina od nakupljene vode. Stvarno sam frustrirana.

 2. #2
  Senior Member
  Datum pristupanja
  07.12.2012.
  Poruke
  170
  Naravno da je puno teže skinuti kile nego dobiti. Pa i ja dobijem natrag 1-2 kile kad popustim i maknem se s režima, al to su trenutne nakupine. Kilaža varira ovisno i do 2 kile ovisno kolko se jede 1-2 dana prije. Jesi se danas vagala? Kak stojiš? Trebala bi od tih 3, barem imati kilu i pol manje. Neka te to ne muči i ako popustiš nemoj sad odustati, sljedeće 3 dana se kazni, istrpi i jedi manje nego kad si na režimu bila pa s eonda vrati na stari program dijete i treninga.

 3. #3
  Senior Member Jadranka avatar
  Datum pristupanja
  12.11.2012.
  Poruke
  100
  Da, svakako da dobijem puno brze kg,evo bas sam bila U Opatiji tri dana.U hotelu je bio svedski stol,ma sama sam se sebi gadila koliko smo svi jeli ali koga god sam pogledala prejedao se.Tako sam i ja sve probala a svega pun stol.
  Od toga treba bjezati.Za tri dana,bilo nas je petero svi smo dobili po dva kg.Bilo je to prije dva tjedna jos nisam izgubila dva kg koje sam dobila za dva dana.

 4. #4
  Member AnnaMarie avatar
  Datum pristupanja
  17.12.2012.
  Poruke
  55
  Jooooj, meni se nekad čini da se i mislima debljam! D a kad treba skinuti nešto, taaaako teško ide svaki put!!

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove