Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
 1. #1
  Member
  Datum pristupanja
  24.12.2012.
  Poruke
  37

  Koji su najveći problemi i frustracije s kojima se susrećete tijekom mršavljenja?

  Koja je vaša glavna frustracija prilikom mršavljenja? Što ste do sada isprobali, a da nije imalo rezultata? Što mislite da bi bilo dobro rješenje?
  Meni je najveći problem i izvor frustracije veliki apetit i nemogućnost da ga zadovoljim

 2. #2
  Senior Member
  Datum pristupanja
  07.12.2012.
  Poruke
  170
  Meni je najveća frustracija jer sam genetski sklona debljanju, a protiv toga ne mogu ništa. Pa me frustrira kad vidim mršavlje ljude koji jedu duplo više od mene i duplo su tanji. :P A kaj da radim? Već sam to prihvatila iu borim se s tim, ne odričem se svega, prisuštim se svašta za pojesti, ali sve više pazim. Naravno da i mene smeta kad ogladnim pa popustim, preloše se osjećam a opet budem kroz par dana to spremna ponoviti. Tako da pokušavam nekako to kontrolirati, na to barem mogu i moram utjecati kad mi je već od genetike muka. :P

 3. #3
  Junior Member
  Datum pristupanja
  04.01.2013.
  Poruke
  3
  Najveci problemi i razocaranje proisticu iz neznanja...kada se uspustamo u proces mrsavljenja, moramo vrlo dobro poznavati svoje telo, organizam i moramo znati sta da ocekujemo. Upravo iz tih ocekivanja proizlaze brojne zablude vezane za dijete...

 4. #4
  Senior Member
  Datum pristupanja
  07.12.2012.
  Poruke
  170
  U potpunosti se slažem. Treba se jako dobro informirati o prehrani koja nam treba, vježbe koje nam trebaju za naše ciljeve, ono kaj želimo napraviti na sebi. Dobro se informirati, promisliti i čvrsto odlučiti. A onda pokret i start! Do kraja, ako se zadesi nda prekršimo nešto, prebroditi to i nekako ispraviti, ići dalje!! Glavu gore!

 5. #5
  Member AnnaMarie avatar
  Datum pristupanja
  17.12.2012.
  Poruke
  55
  ja sam isto genetski sklona debljanju i zapravo čitavo vrijeme bih trebala vježbati i truditi se održavati kvalitetnu i zdravu prehranu jer ako si dopustim i mali period "grijeha", za čas se opet nakupe kilogrami. Po tome sam na mamu, i njoj je tako. Hvala mama na "dobrim" genima! :-)

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove