Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
 1. #1
  Member
  Datum pristupanja
  24.12.2012.
  Poruke
  37

  Pilates i mršavljenje

  Osobno nisam tip za preveliko skakutanje i neke ubrzane treninge jer teško mogu pratiti taj tempo. Čini mi se da bi mi se pilates mogao svidjeti, barem prema onome što znam o njemu. Ali ne znam da li pilates koristi za mršavljenje?? Čini mi se kao da je tu više riječ o istezanju i nekim sporijim vježbama pa da se ne može potrošiti baš puno kalorija. Da li sam u pravu ili se može smršaviti s njim?

 2. #2
  Member RibicaK avatar
  Datum pristupanja
  12.12.2012.
  Poruke
  48
  Ovisi šta ti je cilj. Jedan trener mi je rekao da pilates nije za mršavljenje, već za tonus mišića. On je to objasnio da jedino aeroban trening poput trčanja ili bicikla aktivira masti. Ja isto mislim da nećeš smršaviti pilatesom ali jednom kad postigneš željenu kilažu pilates ti može biti dobar za održavanje.

 3. #3
  Junior Member Lotta avatar
  Datum pristupanja
  30.10.2012.
  Poruke
  25
  Odličan je za oblikovanje tijela! i za općenito bolje stanje organizma...ovisno o tome koliko kg trebaš skinuti. Ako je dosta kg previše, onda ti pilates nije idealan izbor, a ako ih je svega par i želiš oblikovati tijelo, onda je super.

 4. #4
  Member
  Datum pristupanja
  12.12.2013.
  Poruke
  31
  Pilates i kardio trening je dobitna kombinacija. Da bi mišići došli do izražaja treba najprije skinuti salo koje ih prekriva. Dakle mislim da ništa bez trćkanja i skaćkanja.

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove