Dobrodošli na Mrsavljenje-forum.com!

Mrsavljenje-forum.com je prvi i jedini specijalizirani forum za mršavljenje u Hrvatskoj!
Registracija na Forumu je besplatna, kao i samo sudjelovanje na njemu. Vjerujemo da ćete ovdje naći brojne teme koje će pobuditi Vaš interes i zadržati Vas na forumu te da ćete upoznati nove zanimljive virtualne prijatelje.

Obzirom da se komunikacija na Forumu treba održati na adekvatnoj razini, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na Forumu je zabranjeno:
  • kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
  • reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu)
  • postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)
  • ometanje rada uredništva Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
  • korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Forumu ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
  • vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba
  • objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša
  • objavljivanje privatnih poruka

Ukoliko određeni podforum ima svoja interna pravila, biti će navedena pod tom temom i molimo Vas da ih pročitate te da se istih pridržavate.

Postovi koje možete pročitati na Forumu su mišljenja i stavovi osoba koja su ih napisali, a ne samoga Foruma, odnosno njegovih vlasnika i urednika. Uredništvo kontinuirano radi na tome da prati postove i ukloni eventualne postove koji krše pravila, no ukoliko se neki post ne zamjeti na vrijeme, molimo Vas za razumijevanje. Ujedno se ispričavamo ukoliko bi post takve vrste mogao uvrijediti nekoga na Forumu. Ako se osjetite povrijeđenima zbog nekog posta, slobodno kontaktirajte urednike Foruma.

Urednici Foruma imaju pravo brisati ili izmijeniti svaki post za koji smatraju da krši pravila Foruma. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s Foruma ako uredništvo Foruma odluči da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Sami kreirate nivo anonimnosti na Forumu. Uredništvo Foruma se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

Ako ste suglasni s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Ukoliko Vam ona nisu prihvatljiva i ne želite ih poštivati, klikom na ovaj link vraćate se na naslovnu stranicu Foruma. Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo Vam ugodan boravak na Mrsavljenje-forum.com!