Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
 1. #1
  Member Nada avatar
  Datum pristupanja
  12.11.2012.
  Poruke
  64

  Postoji li pizza koja bi bila dobra na dijeti?

  Imate li kakve dobre recepte za zdraviju varijantu pizze? Volim je jesti a čini mi se kako ona nije dobra ni u kojoj varijanti.
  Mislim da kada bi povremeno ubacila zdravu pizzu, da bi mi bilo puno lakše proći kroz perio d dijete a i dobro bi mi bilo za kasnije imati takvih recepata.

 2. #2
  Member AnnaMarie avatar
  Datum pristupanja
  17.12.2012.
  Poruke
  55
  Nema pizze na dijeti. Ja sam baš danas pojela mali komadić ali mislim da ju je najbolje izbjegavati u širokom luku.

 3. #3
  Member
  Datum pristupanja
  03.12.2012.
  Poruke
  68
  Ma tko kaže da je pizza loša ili junk food? To se sad misli jer ih se uvijek povezuje sa pretilim Amerikancima. Nemojte tako pričati,pravi Talijan bi vam..da ne kažem šta za takvu izjavu.

  Nije to toliko loša hrana,imam jednu knjigu s receptima gdje ima puno vrsta pizze sa razno raznim povrćem...svi ste navikli na "ćozu" ili "miješanu". Pizza je super...ali ne valja pretjerivati jel?

 4. #4
  Junior Member
  Datum pristupanja
  02.01.2013.
  Lokacija
  Varaždin
  Poruke
  17
  meni najbolja pizza je pizza sa puuno povrća i malo sira. mislim da nema nikaj loše u tome da se pojedu dvije kriške pizze za ručak jednom u dva - tri tjedna. ne svaki dan.

 5. #5
  Senior Member
  Datum pristupanja
  07.12.2012.
  Poruke
  170
  Napraviti pizzu s tankim tijestom. Koristiti integralno brašno, staviti sok od rajčice. Puuuno povrća, ako se baš mora neki zdraviji nemasni sir, može isto tako i neke šminke. I naravno, paziti na količinu pojedenog. Uostalom, ako je baš velika želja i volja uopće nije grijeh pojesti komad recimo normalne pizze. Zašto se odricati ako s manjom količinom vjerujem možemo uživati još više, više cijeniti svaki zalogaj.

 6. #6
  Junior Member Zara avatar
  Datum pristupanja
  27.12.2012.
  Poruke
  25
  Mislim da pizza s manje tijesta (može i integralnog), domaćom šalšom, povrćem i mozzarellom, ne može biti loša. :-)

 7. #7
  Junior Member
  Datum pristupanja
  04.11.2015.
  Poruke
  3
  Slažem se s petricom. Tanko tijesto, puno pelata, malo mozzarelle, puno povrća, šunka pureća i najbitnije od svega- ne pojesti puno.
  A uvijek postoji i varijanta raw pizze. Nisam nikad probala sama napraviti, jela sam je samo u gostima, ali bila mi je odlična.

 8. #8
  Junior Member
  Datum pristupanja
  17.03.2016.
  Poruke
  4
  moram da se ne slozim, ali pravio sam neke pizze "dijetalne" bez tijesta, uzmem alu foliju ili pekarski papir koji je bolji, premaye se maslinovim uljem i po njemu se postave pileca prca koja se filetiranje rasire i dodatno istucaju cekicem ali staviti preko njih kesu da ne strca na sve strane, i upravo to pilece meso igra ulogu tijesta, po njemu onda slažete po želji, na kraju to bude jedna proteinska pizza, ja sam stavljao i sir i sunku i slaninu malo da zamasti, problem je jedino količina. ovakva pica moze max za dve osobe sem ako se ne bacite u trošak...

Pravila pisanja poruke

 • Ne možeš otvoriti novu temu
 • Ne možeš ostaviti odgovor
 • Ne možeš stavljati dodatke
 • Ne možeš uređivati svoje postove