Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Pomoć

Prvi specijalizirani forum za mršavljenje Mršavljenje-forum.com organiziran je na način da započinje glavnom alatnom trakom koja je podijeljena na slijedeće rubrike:

  • Početna stranica
  • Forum
  • Registracija
  • Prijava
  • Pretraživanje
  • Pomoć
  • Novosti

Istu alatnu traku možete pronaći i na dnu stranice, kako bi Vaše pretraživanje bilo dodatno olakšano.

Na Početnoj stranici možete pronaći informacije o Nama, vidjeti prikaz najpopularnijih dijeta za mršavljenje, kao i najnovijih i najpopularnijih postova, sudjelovati u našoj anketi i sl.

Ukoliko kliknete na pojedinu od navedenih najpopularnijih dijeta, dobiti ćete detaljne informacije o njoj, primjer jelovnika i razne druge zanimljive i korisne informacije. Vjerujemo da smo na zanimljiv način saželi sve bitne informacije. Provjerite sami da li je tako! : )

Klikom na Forum u alatnoj traci, možete pronaći sve teme o kojima raspravljaju članovi Foruma. Teme su podijeljene na osnovne rubrike: a) Dijete i motivacija, b) Metode mršavljenja, c) Prehrana i recepti, d) Vaš kutak, te podteme unutar glavnih rubrika. Možete slobodno otvarati nove podteme sukladno Vašim interesima, unutar područja našega rada.

Registracija omogućuje otvaranje profila za nove korisnike. Osobni podaci koje unosite u tražena polja poznati su samo urednicima Foruma i za ostale korisnike ostaju tajni. Pri registraciji možete ukrasiti svoju profil s nekim od naših slika, odnosno avatara. Registrirati se možete i klikom na gumb „Registrirajte se!“ s desne strane Početne stranice.

Prijava se koristi za ulaz na Forum za već postojeće članove.

Pretraživanje

Pomoć – upravo ste ovdje tako da vjerujemo da ovu kategoriju ne trebamo previše objašnjavati. : )

Novosti – informirajte se o zanimljivostima i korisnim informirmacijama koje smo za Vas prikupili pisane od strane stručnjaka.

Za sve prijedloge, upite, savjete i sve ono sto biste željeli podijeliti s nama, slobodno nas kontaktirajte na mrsavljenje.forum@gmail.com.