Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Treba Vam osobni(privatni) trener u Zagrebu za mršavljenje! Pogledajte cijene i iskustva!

Osobni ili individualni trening predstavlja trening, obično u trajanju od jednog sata, u kojemu je trener posvećen isključivo Vama.

Kako na tržištu ima dosta pružatelja takve usluge, često i bez kvalifikacija, provjerite da li je trener kojem biste povjerili svoje povjerenje certificiran za to, odnosno najbolje bi bilo da je riječ o osobi sa završenim Kineziološkim fakultetom.

Čovjek je po svojoj prirodi često s manjkom motivacije i sklon odustajanju od inicijalno zadanih ciljeva te je navedeno jedan od osnovnih razloga zbog kojih su osobni treninzi najbolje što si možete priuštiti.Naime, dokazano je da je osobni trener najbolji izvor motivacije pri vježbanju te ustrajnosti prilikom izvođenja programa vježbi.

Naša preporuka centra koji pruža kvalitetne osobne treninge i općenito zaokruženu uslugu tog  tipa je – Centar za zdravo i lijepo tijelo Altis. Kada dođete u Altis, uistinu se možete prepustiti njegovim stručnjacima – magistrima Kineziologije.

sobni(privatni) trener u Zagrebu za mršavljenje! Pogledajte cijene i iskustva!Pri prvom susretu radi se inicijalna profesionalna dijagnostika kroz upitnike i mjerenje opremom kakvom koriste u Institutu za sport. Dakle, zaboravite na klasičnu centimetarsku vrpcu kakvu koriste u kozmetičkim salonima i često je predmet prevare. Zatim Vam osmišljavaju plan prehrane te se formiraju treninzi sukladno Vašim potrebama te željama mršavljenja i oblikovanja tijela.

Cijelo vrijeme pri izvođenju vježbi ste pod stručnim nadzorom trenera tako da nema mogućnosti ozljede kao kad upisujete neki od masovnih programa vježbanja u fitness centrima gdje ste zapravo za izvođenje vježbi prepušteni sami sebi.

Mogućnosti ozljeda i kontraproduktivnog vježbanja su ogromne, posebice što smo stariji, neiskusniji s izvođenjem vježbi te tjelesno neaktivniji (primjerice, vodimo „sjedilački“ tip života).

Cijelo vrijeme treniranja u Altisu prati se Vaša prehrana obzirom da je hrana koju unosimo iznimno bitan faktor u adekvatnom mršavljenju i oblikovanju tijela. Tijekom samog procesa se dijagnostika ponavlja kako biste – osim s pogledom u ogledalo – bili upoznati s napretkom kojeg ostvarujete.

Treninzi su raznovrsni i uvijek orjentirani na zdrav i kvalitetan pristup mršavljenju i oblikovanju tijela. Za lijepog vremena, često se održavaju i na otvorenom što često posebno veseli polaznike.

Važnu prednost Altisa vidimo također u činjenici da ste u potpunosti sami u prostoru Centra Altis dok imate trening s osobnim trenerom. Na taj način nemate nikakvih distraktora te ste i Vi i trener u potpunosti orjentirani na Vaše izvođenje vježbi.

Na koji god tip vježbanja ili centar se odlučili, važno je da KRENETE I NE ODUSTAJETE! Zapamtite da ste Vi sami glavni pokretač promjene u Vašem životu. Zato – samo hrabro naprijed. Najgore je što se može desiti na Vašem putu ka mršavljenju je – da se ne desi ništa.

A vrlo lako se može desiti da – više ne skidate osmijeh kada se pogledate u ogledalo. I ne samo tada.

osobni trener zagreb