Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Gdje noćiti(prespavati u Zagrebu)? Donosimo najbolji smještaj sa akcijskim cijenama do 30%!

U nedoumici ste gdje prespavati za Vašeg boravka u Zagrebu? Imamo prijedlog za Vas. SOBE I APARTMANI ALTIS nude izvrstan smještaj uz istovremeno povoljne cijene.

Kako je danas domaćem gostu izuzetno bitna cijena, Sobe i apartmani Altis imaju u ponudi jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe te studio apartmane. Tako će svaki gost pronaći ono što mu najviše odgovara.

Sobe i apartmani Altis smješteni su u zapadnom dijelu Novog Zagreba, nedaleko od Arena Centra. Takva lokacija omogućiti će gostu pregršt sadržaja na dohvat ruke. U Arena Centru gosti će moći pronaći kina, kuglane, kafiće, pizzerije, trgovine te razne druge sadržaje.

Gdje noćiti(prespavati u Zagrebu)? Donosimo najbolji smještaj sa akcijskim cijenama do 30%!Osim Arena Centra posjetiteljima je blizu i park Jarun te park Bundek. Navedeni parkovi su iznimno lijepo uređeni te će gosti moći uživati u šetnicama ili u kafićima.
Sobe i apartmani Altis veliku su pažnju posvetili uređenju interijera te čistoći  svih soba i apartmana.

Opremljenost soba i apartmana je na zavidnoj razini pa tako svaka soba i studio apartman imaju klima uređaj, bežični internet, parking i anatomske madrace.
Uz navedeno, studio apartmani raspolažu mini kuhinjom te pripadajućim posuđem.

Cijene su iznimno prihvatljive pa tako možete pronaći jednokrevetnu sobu već od 180 kuna a dvokrevetnu sobu za 250 kuna.

Nadamo se da smo pomogli u Vašoj odluci gdje noćiti u Zagrebu!

Što se tiče prijevoza u Zagrebu preporučujemo da izbjegavate gužve u periodu odlaska i dolaska sa posla. Također, danas je javni gradski prijevoz relativno dobar pa Vam može poslužiti ukoliko obavljate određene poslove u gradu. Cijena karte za javni prijevoz je 40 kuna za cijeli dan a 15 kuna za 1,5 h.

Taksi prijevoz je danas dosta povoljan pa košta oko 35 kuna za 5 km.