Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Gdje pronaći jeftino noćenje u Zagrebu? Imamo odgovor! POPUST DO 30%!

Često smo se susreli s upitima  gdje pronaći jeftino noćenje u Zagrebu. Većina osoba koji su nam slali upite dolazili su iz Dalmacije pa tako ne poznaju dobro Zagreb, kako su navodili neki od njih, imaju i strah od vožnje kroz Zagreb jer promet doživljavaju kaotičnim i teškim za snalaženje.

Gdje pronaći jeftino noćenje u Zagrebu? Imamo odgovor! POPUST DO 30%! Sobe i apartmani Altis djeluju od 2008. godine te su se isprofilirale kao najpoznatiji privatni smještaj u Zagrebu. To potvrđuje činjenica kako su u njihovim sobama i studio apartmanima boravili gosti iz 39 zemalja.

Locirani su u Novom Zagrebu, nedaleko od Arena Centra tako da gosti mogu uživati u sadržajima koje nudi najveći šoping centar u Zagrebu.

Ova lokacija omogućiti će gostima dostupnost različitih sadržaja poput kafića, restorana, butika, kuglane i kina.

Altis je iznimno pogodan smještaj za osobe koje dolaze iz pravca Jadrana jer su locirani u blizini Arene Zagreb pri čemu navedeni gosti ne moraju prolaziti centar grada te ih je iznimno lako pronaći.

Na raspolaganju je besplatan parking, besplatan bežični internet, velika terasa za odmor i uživanje, vlastita kupaonica i kuhinja, ortopedski madraci, itd.

Cijene koje imaju u ponudi svrstavaju se u najniže u Zagrebu. Dvokrevetne sobe imamo u ponudi već od 250 kuna dok je cijena jednokrevetne sobe svega 180 kuna.

Jako drže do čistoće koju često naglašavaju kao jednu od osnovnih premisa rada.

Tako da su se Sobe i apartmani Altis pokazali kao idealan omjer kvalitete i cijene.