Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Jednokrevetna soba Zagreb? POPUST DO 30 %!

Tražite jednokrevetnu sobu u Zagrebu a nemate predodžbu od kuda krenuti? Imamo preporuku za Vas – Sobe i apartmane Altis!

Cijena po kojoj možete naći jednokrevetnu sobu u navedenom hotelu je već od 180 kuna.

Jednokrevetna soba Zagreb? POPUST DO 30 %!Sobe i apartmani Altis nalaze se na Laništu, nedaleko od Arene Zagreb i Arena Centra. Svi značajniji sadržaji koji su potrebni za kraći ili dulji boravak, nalaze se u navedenom dijelu grada.

Tako u Arena Centru možete pronaći kina, restorane, pizzerije, kafiće te sportske sadržaje.

Osim Arena Centra, u blizini su i jezero Jarun i park Bundek. Navedeni su centar društvenih zbivanja te omogućuju ugodne šetnje i odmor.

Ukoliko dolazite poslovno u Zagreb, lokacija Soba i apartmana Altis odgovarati će Vam jer se Altis nalazi u kod velikog rotora sa kojeg ste u bilo kojem dijelu Zagreba u kratkom roku.

Jednokrevetna soba u Altisu nudi kvalitetan krevet za ugodan san, osiguran parking, bežični internet, radni stol te zasebnu kupaonu i wc.

Tijekom ljepših mjeseci, možete uživati u moderno uređenoj terasi.

Savjeti o prijevozu u Zagrebu

Kako je čest slučaj da jednokrevetnu sobu koriste osobe koje dolaze poslovno u Zagreb te često moraju ići u centar grada donosimo par savjeta koji će Vam možda koristiti.

Izbjegavajte gužve koje su česte u vrijeme odlaska i dolaska u centar grada. Što se tiče parkinga, čest je slučaj da je povoljniji parking u garažama nego vanjski parking.

Cijena taksija je za 5  kilometara oko 35 kuna.