Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Jeftin apartman u Zagrebu? Donosimo najpovoljnije sobe i studio apartmane sa 3 zvjezdice!

Svi znamo da je nije lako pronaći jeftin i istovremeno dobar apartman u Zagrebu. Naš portal ima dobru preporuku za Vas! Savjetujemo Sobe i apartmane Altis koji imaju jednu od najdužih tradicija iznajmljivanja soba i studio apartmana u Zagrebu.

Kroz spomenutu tradiciju u Altis sobama i apartmanima svake se godine provodi nadogradnja njihove usluge. Altis apartmani predstavljaju vrlo opremljen i moderan smještaj, a svaki studio apartman ima klima uređaj, besplatan bežični internet i parking.

jeftini apartmani u zagrebuTakođer, sve sobe i studio apartmani imaju odvojenu kupaonicu i toalet, kao i mogućnost korištenja velike moderne terase tijekom ljepšeg vremena.

Sobe i apartmani se nalaze na Laništu, području Zagreba koje je vrlo dobro povezano s centrom, tako da Vam do strogog centra Grada treba svega oko 10-ak minuta vožnje automobilom.

Ako odlučite ostaviti svoj automobil na parkiralištu i ići javnim prijevozom, na samo 100 metara je autobusna stanica čiji autobusi voze na okretišta Savskog mosta. Na okretištu Savskog mosta, tramvaji voze u svim smjerovima Grada.

Iako drže iznimno do kvalitete i čistoće, u Altis sobama i apartmanima, možete naći smještaj za uistinu razumnu cijenu. Na primjer,  jednokrevetnu sobu možete iznajmiti po cijeni od 180 kuna do 210 kuna, a dvokrevetne sobe od 250 kuna do 290 kuna.

Par savjeta za vrijeme boravka u Zagrebu:

Gužve u gradu su česte u periodu odlaska i dolaska sa posla pa ukoliko ne morate, nemojte ići tada prema širem centru grada.

Savjetujemo da odaberete garaže za Vaš parking jer je 1. zona ograničena na sat vremena parkiranja, a u garažama nema ograničenja. Ukoliko parkirate na vanjskim parkiralištima, pripazite da ne parkirate na nedozvoljenim područjima jer su u Zagrebu iznimno aktivne vučne službe, popularno zvane „pauk“.