Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Najam apartmana ili sobe u Zagrebu? Donosimo pregled najpovoljnijih!

Ukoliko tražite najam sobe ili apartmana u Zagrebu, donosimo Vam našu preporuku i nadamo se da ćemo Vam pomoći u Vašoj odluci. Naša preporuka su Sobe i apartmani Altis koji imaju jednu od duljih tradicija najma soba i studio apartmana u Zagrebu.

Najam apartmana ili sobe u Zagrebu? Donosimo pregled najpovoljnijih!Altis je lociran u dijelu Zagreba pod nazivom Lanište, koji se nalazi na samom ulazu u grad iz pravca Jadrana. Iz tog razloga su gostima sa Jadrana i izrazito pogodni jer nema ulaska u centar grada gdje su česte prometne gužve. Istovremeno, Altis je iznimno blizu centru grada te je udaljen svega 10 do 15 minuta vožnje automobilom.

U neposrednoj blizini nalazi se i Arena Centar koji sadrži brojne kafiće, trgovine i restorane.

Park Jarun i Bundek udaljeni su 10 minuta vožnje automobilom. Navedeni parkovi koriste se za opušatanje i različite sportsko rekreacijske aktivnosti.

Altis u svojoj ponudi ima jednokrevetne sobe, dvokrevetne i trokrevetne sobe te studio apartmane. Sve sobe imaju klima uređaj, bežični internet te osiguran parking.

Kako bi gosti imali kvalitetniji san, sve sobe i studio apartmani opremljeni su anatomskim madracima.

Također velika pažnja u Altisu se posvećuje gostoljubivosti te čistoći soba i studio apartmana.

Cijene su pristupačne pa tako možete pronaći jednokrevetnu sobu već od 180 kuna, dvokrevetnu sobu već od 250 kuna a studio apartman već od 310 kuna.