Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Najbolji i najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu? Altis nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe te studio apartmane!

Privatni smještaj Sobe i apartmani Altis nalaz nalazi se  u modernom dijelu Zagreba – četvrti Lanište, koja Vam nudi brojne zanimljivosti u neposrednoj blizini.

Najbolji i najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu? Altis nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe te studio apartmane!“Prepoznali smo potrebu da posjetiteljima našeg grada ponudimo kvalitetan i udoban smještaj po pristupačnim cijenama na jedinstvenoj lokaciji u gradu.

Neposredna blizina Arena Centra Zagreb,  te tipičnih zagrebačkih kafića, restorana, kina, elitnih trgovina i slično,  čine nas idealnim smještajem kako za poslovne susrete tako i za opuštanje i razgledavanje grada pri obiteljskim i poslovnim putovanjima.”

Raspolažu sa  jednokrevetnim i  dvokrevetnim sobama te studio apartmanima. Sve sobe i apartmani su jedinstveni na svoj način.

Tople boje moderno uređenih soba pružit će Vam maksimalan odmor.

Sve smještajne jedinice opremljene su vlastitim  kupaonicama te besplatnim toaletnim potrepštinama.

Velika prostrana terasa nudi Vam jedinstven odmor i uživanje u mirnom i ugodnom ambijentu.

Ne morate se brinuti niti za Vaše vozilo obzirom da ima osiguran parking ispred samog objekta. Ukoliko želite doći u bilo koji dio Zagreba, sve važne prometnice su u neposrednoj blizini.

Ako se pak želite opustiti, na dohvat ruke su  uistinu brojni tipovi relaksacije. Doslovno nema lokacije u  Zagrebu  koja nudi više takvih sadržaja.

Tako možete odabrati gledanje posljednjeg kino hita u najvećem kinu u Zagrebu, kuglanje, bilijar i slične igre, šetnju po  brojnim popularnim i modernim buticima i dućanima u Arena trgovačkom centru, kao i šarolikim kafićima i restoranima, odlazak na golf terene, brojne druge sportske sadržaje i terene (badminton, tenis, atletske staze, dva najveća bazena u Zagrebu – Mladost i Utrine, itd.), posjet Velesajmu, priredbama, utakmicama ili koncertima u Areni Zagreb, posjetiti Muzej moderne umjetnosti ili pak uživati u šetnji Jarunom, Bundekom ili Savskim nasipom.

S obzirom na povoljnu cijenu i pristupačnu lokaciju, Sobe i apartmani Altis pružaju sve što biste mogli poželjeti za kratkoročan ili dugoročan posjet Zagrebu.
Dobrodošli u Altis Zagreb, mjesto u kome ćete osjetiti iskreno gostoprimstvo, sigurnost i uslugu vrijednu pamćenja!