Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Najjeftinije noćenje (prenoćište, pansion, motel) u Zagrebu? Pogledajte!

Prepoznali smo potrebu da čitateljima našeg portala preporučimo kvalitetan i udoban smještaj po pristupačnim cijenama na jedinstvenoj lokaciji u gradu.

Sobe i apartmani Altis čine idealnim smještajem kako za poslovne susrete gradu, tako i za razgledavanje grada pri obiteljskim i poslovnim putovanjima.

Najjeftinije noćenje (prenoćište, pansion, motel) u Zagrebu? Pogledajte!Sve gradske destinacije koje morate vidjeti, sa svojom pogodnom lokacijom,  Altis nudi jednostavan pristup.

Smješteni su u jako mirnom naselju Zagreba – Laništu, unatoč blizini velikih prometnica i centara. Stoga će Vaš boravak kod njih biti gostoljubiv i i ugodan.

Sobe  i apartmani su ukusno i unikatno dizajnirani i sigurni smo da su prilagođene svačijem  ukusu. Svi smještajni kapaciteti su klimatizirani, nude besplatni pristup internetu i sadrže sve potrebne potrepštine koje biste mogli željeti na svom odmoru – LCD TV, anatomske madrace, besplatan WIFI, besplatan parking, brojne obližnje sadržaje, itd.

Kupaonica je u sklopu svake smještajne jedinice,  a većina jedinica ima i vlastitu kuhinju opremljenu s frižiderom, štednjakom i svim potrebnim posuđem.

Iako se izuzetno cijeni kvaliteta usluge i čistoća, cijene smještajnih jedinica su uistinu povoljne, o čemu se možete i sami uvjeriti na http://www.apartmani-altis.com/cjenik.

Idealan omjer kvalitete i cijene!