Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Najjeftiniji motel (prenoćište,apartman, privatni smještaj) u Zagrebu? Osigurajte popust do 30 %!

Tražite najjeftiniji motel ili prenoćište u Zagrebu? Savjetujemo Vam SOBE I APARTMANE ALTIS. Navedeni motel ima jednu od najduljih tradicija u najmu soba i studio apartmana u Zagrebu.

Najjeftiniji motel (prenoćište,apartman, privatni smještaj) u Zagrebu? Osigurajte popust do 30 %!Navedeni motel smješten je u neposrednoj blizini velikog rotora što će Vam omogućiti brz dolazak u sve dijelove Zagreba. Najveći šoping centar u Zagrebu, Arena Centar, nalazi se svega 400 metara od Altisa.

Altis je mali obiteljski motel koji nastoji kroz individualan pristup zadovoljiti što više zahtjeva gostiju. Tako su sve sobe i studio apartmani kvalitetno opremljeni i moderno uređeni.

Sve sobe i studio apartmani opremljeni su klima uređajem, bežičnim internetom, LCD TV-om, parkingom i anatomskim madracima.

Ukoliko Vam odgovara studio apartman, navedeni sadrži mini kuhinju sa pripadajućim posuđem.

Cijene su iznimno prihvatljive pa tako Altis u ponudi ima dvokrevetne osbe već od 250 kuna a studio apartmane već od 310 kuna.

Nadamo se da smo Vam pomogli oko odabira motela u Zagrebu jer znamo kako je danas cijena izuzetno bitna gotovo svima. Dodatak motelu Altis je veliki popust na djecu i besplatan smještaj na prvo dijete do 10 godina.

Malo savjeta o prijevozu u Zagrebu

Obzirom da Zagreb možemo svrstati u metropolu donosimo nekoliko savjeta o prijevozu u Zagrebu. Najvažniji je da izbjegavate gužve koje su česte u periodu dolaska i odlaska na posao. To je period između 07.00 h i 09.00 h te između 16.00 h i 18.00 h.

Ukoliko ćete koristiti javni prijevoz, karta će Vas koštati za cijeli da n 40 kuna a za 1,5 h 15 kuna.

Taksi je danas dosta povoljan a naš savjet je Cammeo.