Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Najpovoljniji smještaj(prenoćište, motel, sobe, apartmani) u Zagrebu

Ukoliko ste u potrazi za najpovoljnijim smještajem (prenoćištem, motelom, sobama,apartmanom) u Zagrebu savjetujemo Vam Sobe i apartmane Altis. Navedeni smještaj ima jednu od najduljih tradicija u najmu soba i apartmana u Zagrebu.

Klimatizirane sobe i apartmani Altis nalaze se u mirnom predgrađu  Zagreba , 6 km od samog užurbanog centra grada, a samo 300 metara od najvećeg trgovačkog centra u Zagrebu – Arena Centra.

Najpovoljniji smještaj(prenoćište, motel, sobe, apartmani) u ZagrebuArena Centar sadrži sve potrebne sadržaje poput restorana, kafića, kina koji će upotpuniti Vaš boravak u Zagrebu.

Sobe i apartmani Altis su smješteni u sigurnom i mirnom dijelu Grada – Laništu, koje u blizini nudi odlične zabavne, društvene i sportske sadržaje, a opet u intimnom ugođaju soba i apartmana – idealno je mjesto za smještaj i odmor privatnih i poslovnih gostiju.

Smještajni kapaciteti Altisa se sastoji od jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te studio apartmana koji mogu primiti do 6 osoba.

Sobe i apartmani Altis  uređene funkcionalno i udobno, nude klimatizirane smještajne jedinice, LCD TV,  besplatni bežični pristup internetu, anatomske madrace,  kupaonice sa svim potrebnim toaletnim potrepštinama, kuhinje s hladnjakom i posuđem, terasu za opuštanje, besplatan i siguran parking .

Dobra prometna povezanost omogućiti će brzi dolazak u sve dijelove grada.

Cijene su iznimno povoljne, a unatoč navedenom Altis nudi iznimnu kvalitetu i čistoću.

Uvjerite se sami u kvalitetu, pristupačne cijene i prijateljski raspoloženo osoblje Soba i apartmana Altis!