Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Povoljno, a istovremeno kvalitetno noćenje u Zagrebu! Popust do 30 %!

Poznato je kako je teško pronaći povoljno, a istovremeno kvalitetno noćenje u Zagrebu. Iz tog razloga prezentirati ćemo Vam smještaj koji nudi najbolji omjer kvalitete i cijene.

Povoljno, a istovremeno kvalitetno noćenje u Zagrebu! Popust do 30 %!Smještaj koji preporučujemo su Sobe i apartmani Altis. Cijene su im iznimno povoljne pa tako možete pronaći jednokrevetnu sobu od 180 do 210 kuna. Što se tiče jednokrevetne sobe, cijenom nismo uspjeli naći ništa povoljnije u Zagrebu.

Bez obzira koji je razlog Vašeg dolaska, jeftini apartmani u Zagrebu Altis nude Vam sve što tražite od dobrog i kvalitetnog smještaja i više od tog!
LCD TV, klima uređaj, bežični internet, vlastitu kupaonicu, kuhinju sa posuđem, parking ispred objekta, kvalitetni anatomski madraci  – sve to možete naći u njihovim sobama i  apartmanima u Zagrebu.

Sobe i apartmani Altis smješteni su na Laništu, dijelu grada koje je u posljednjih nekoliko godina doživjelo izniman razvoj u svakom pogledu.  Tako se danas u Laništu nalazi poznata Arena Zagreb kao i najveći šoping centar u Zagrebu, Arena Centar.

Ova lokacija omogućiti će gostima dostupnost različitih sadržaja poput kafića, restorana, butika, kuglane i kina.

Kako je Zagreb grad u kojem su često prisutne gužve te živi iznimno brzo, navedena lokacija pružiti će Vam mir uz istovremenu blizinu centru grada.