Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Privatne sobe i apartmani u Zagrebu? Odaberite NAJJEFTINIJE!! Popust do 30 %!

Trebaju Vam privatne sobe i apartmani u Zagrebu? Naša preporuka su Sobe i apartmani Altis. Navedeni imaju dugu tradiciju pružanja usluga smještaja za kraći ili dulji boravak.

Privatne sobe i apartmani u Zagrebu? Odaberite NAJJEFTINIJE!! Popust do 30 %!Kako je danas vrijeme u kojeme se sve više gleda na cijenu, Sobe i apartmani Altis ponuditi će izvrstan smještaj u privatnim sobama i apartmanima po iznimno povoljnim cijenama.

Altis ima u ponudi jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe te studio apartmane. Sve privatne sobe iznajmljuju se po iznimno povoljnim cijenama pa tako možete pronaći dvokrevetnu sobu već od 250 kuna.

Osim cijene privatne sobe Altisa mogu se pohvaliti i kvalitetnom opremljenošću.

Sve sobe imaju klima uređaj kako biste imali kvalitetniji san  i boravak tijekom ljetnih mjeseci. Također svaka soba ima anatomske madrace te pokrivenost bežičnim internetom.

Sobe i apartmani Altis locirane su na Laništu, dijelu grada koji ima sve potrebno od sadržaja. Arena Centar je udaljen svega 400 metara od Altisa. U navedenom centru  nalaze se brojni kafići, restorani, kina, trgovine i ostali zabavni sadržaji.