Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Smještaj (hoteli, moteli, prenoćišta) u Novom Zagrebu? Pogledajte najpovoljnije!

U potrazi ste za povoljnim noćenjem u Novom Zagrebu – hotelom, motelom ili prenoćištu. Na pravom ste mjestu jer Vam donosimo pregled najjeftinijih.

Inače je Novi Zagreb izuzetno pogodan za noćenja turista jer ste blizu centra Zagreba a istovremeno ste dovoljno udaljeni od čestih gradskih gužvi. Prometno je Novi Zagreb izuzetno dobro povezan tramvajima i autobusima.

Smještaj (hoteli, moteli, prenoćišta) u Novom Zagrebu? Pogledajte najpovoljnije!Naš savjet su Sobe i apartmani Altis. Navedeni imaju najdulju tradiciju najma soba u Zagrebu a izuzetno su dobro locirani.

Sobe i apartmani Altis locirani su u neposrednoj blizini Arena Centra gdje ćete  pronaći sve što Vam treba za dulji ili kraći boravak.

Osim Arena Centra u blizini Altisa nalazi se i poznati parkovi Jarun i Bundek. Isti su odlični za ugodne šetnje i opuštanje.

Sobe i apartmani Altis imaju u svojoj ponudi jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe te studio apartmane.

Sve sobe lijepo su uređene te se velika pozornost posvećuje čistoći. Opremljenost je na zavidnoj razini pa tako svaka soba i studio apartman raspolažu klima uređajem, parkingom, bežičnim internetom i anatomskim madracima.

Studio apartmani imaju mini kuhinje te pripadajuće posuđe.

Cijene soba i studi apartmana u Altisu iznimno su povoljne pa tako možete pronaći dvokrevetnu sobu već od 250 kuna po noćenju.

Prijevoz u Zagrebu

Poznato je kako je Zagreb grad u kojemu možete očekivati česte gužve. Ipak, te gužve su najčešće u određenim periodima dana a to su  u vrijeme odlaska i dolaska na posao.

Ukoliko pak želite koristiti javni prijevoz, navedeni je dosta dobar a dnevna karta će vas koštati 40 kuna dok će vas karta za 1,5 sati koštati između 12 i 15 kuna.