Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Studio apartman u Zagrebu

U današnje vrijeme, nudi se velik broj smještaja u Zagrebu. Često je teško donijeti odluku za koji se odlučiti.

Tako se nadamo se da ćemo Vam pomoći u Vašem odabiru. Naše preporuka su Sobe i apartmani Altis.

Altis je  jedan od najduljih privatnih smještaja u  Zagrebu pa kao takav zaslužuje posebno mjesto u  zagrebačkoj turističkoj ponudi smještaja.

Studio apartman u ZagrebuSobe i apartmani Altis nalaze se na Laništu, nedaleko od Arena Centra. Navedena lokacija izuzetno je pogodna jer Arena Centar predstavlja najveći šoping centar u Zagrebu pa kao takav i nudi najveći broj sadržaja.

U Arena Centru naći ćete sve što Vam treba za dulji ili kraći boravak – kina, kuglane, restorane, pizzerije, kafiće, dućane i drugo.

Osim Arena Centra u neposrednoj blizini Altisa nalazi se i jezero Jarun te park Bundek, kao i šetalište po Savskom nasipu.

Navedeni parkovi iznimno su ugodni za šetnju i opuštanje. Strogi centar Zagreba udaljen je svega 10-15 minuta vožnje automobilom od Altisa.

Studio apartmani koje Altis nudi moderno su uređeni i dobro opremljeni. Tako svaki studio apartman raspolaže mini kuhinjom opremljenom sa svim potrebnim posuđem, kupaonicom, toaletom, anatomskim madracima, bežičnim internetom, LCD TV-om i klima uređajem.

Cijena je jako pristupačna pa tako možete dobiti studio apartman već za 310 kuna za dvije osobe.