Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

U potrazi ste za studio apartmanom, dvokrevetnom ili trokrevetnom sobom u Zagrebu?

Donosimo Vam prijedloge na temelju ocjenjivanja naših dopisnika. Poznato je kako je noćenje u Zagrebu u hotelima relativno skupo za domaćeg gosta.

Naša preporuka su Sobe i apartmani Altis. Navedeni imaju jednu od najduljih tradicija u najmu soba i studio apartmana u Zagrebu.

U potrazi ste za studio apartmanom, dvokrevetnom ili trokrevetnom sobom u Zagrebu?Locirani su na Laništu, dijelu Grada koji danas nudi sve potrebno za duži ili  kraći boravak u Zagrebu.

U izboru imaju sobe i studio apartmane. Sve smještajne jednice odlično su opremljene i posjeduju sve potrebno za dulji ili kraći boravak.

Sve sobe i studio apartmani odlikuju se viskom opremljenošću pa tako svaki studio apartman uključuje klima uređaj, besplatan bežični internet, kuhinju s frižiderom, štednjakom i posuđem, WC, kupaonicu i osiguran besplatan parking.

Nedaleko od samog objekta nalaze se najveći trgovački centar u Zagrebu – Arena te najimpozantnija sportska/koncertna dvorana u Hrvatskoj – Arena Zagreb. U neposrednoj blizini nalaze se svi veći trgovački lanci kao što su Konzum, Lidl, Plodine i Spar.

Ovakva lokacija iznimno je pogodna gostima koji dolaze sa Jadrana jer je objekt lociran na samom južnom ulazu u Zagreb.

Cijene su jako prihvatljive pa tako u ponudi možete pronaći dvokrevetnu sobu od 250 kuna do 290 kuna. 

Jedna od najvećih odlika Soba i apartmana Altis je čistoća. Upravo je iznimna čistoća i kvaliteta usluge ono što izdavaja Altis od  ostalih pansiona, odnosno privatnih iznajmljivača u Zagrebu.