Prvi specijalizirani forum za mršavljenje

Zanima Vas jeftini privatni smještaj u Zagrebu? Dvokrevetna soba do 20 % povoljnija!

Odlučili ste iznajmiti privatni smještaj u Zagrebu? Privatni smještaj u Zagrebu daleko je povoljniji od hotelskog pa se tako sve više ljudi odlučuje za upravo takav tip smještaja.

Često privatni smještaj osim cijenom konkurira i kvalitetom pa se znalo dogoditi da u nekim hotelima nema bežičnog interneta dok je u gotovo svim privatnim smještajima on postojao.

Zanima Vas jeftini privatni smještaj u Zagrebu? Dvokrevetna soba do 20 % povoljnija!Ono što je specifično za Zagreb jest česta gužva i manjak parkinga.

Zato je naš savjet jedan od najstarijih privatnih smještaja u Zagrebu, Sobe i apartmani Altis koji su locirani na Laništu.

Takva lokacija omogućuje vam da ste izolirani od gužvi te imate osiguran besplatan vlastiti parking, a istovremeno niste daleko od centra Grada. Uz sve to, na samo cca 300 m imate na raspolaganju najveći šoping centar u Zagrebu – Arena Centar, a time i brojne zabavne sadržaje (kino, bilijar, kuglanje, itd.), dućane, butike, restorane i kafiće.

Sve sobe su kvalitetno opremljene i imaju svoju vlastitu kupaonicu, a neke i kuhinju s hladnjakom i posuđem. Studio apartmani su svi opremljeni sa kuhinjom.

Cijene su više nego prihvatljive pri čemu ćete moći iznajmiti dvokrevretnu sobu već od 250 kuna, a studio apartman već od 310 kuna.

Poneki savjet o prijevozu i parkingu u Zagrebu:

Čest problem gostima izvan Zagreba predstavlja upravo snalaženje po gradu tako donosimo par savjeta koji će vam pomoći tijekom boravka u Zagrebu.

Za početak, savjetujemo da ako možete, izbjegavate  odlaske u grad između 07.00 i 09.00 te između 16.00 i 18.00. To je period kada su najveće gužve zbog odlaska i dolaska sa posla.

Za parking savjetujemo da potražite garaže jer su često povoljnije, a istovremeno nisu oganičene vremenom.